Nová série, noví herci, nové osobnosti

26.10.2012 20:08

jak již jsem psala, je zde nová a krásná herečka Cansu Dere, která hraje krásnou konkubínu Firuze, jež očarovala samotného sultána a pořádně si poté znepřátelila Hürrem sultan. Jenomže čas běží, a tak i princ Mehmet se dočkal nového představitele. Prvorozeného syna Hürrem sultan si zahrál Gürbey İleri. Asi stejně jako Mustafa oba dva budou mít harém a nejedné konkubíně nedají spát. Kromě toho si pozve na halvet i Firuze, ale ta místo toho raději řekne Hürrem, jak moc miluje sultána, a že nechce na halvet k princi.

I Mehmetova jediná sestra jménem Mihrimah se dočká vyššího věku a hrát ji bude krásná Pelin Karahan. Pro Mihrimah bude sloužit Firuze Hatun.

Ale členové dynastie ale nejsou jediní. Například přibude nový paşa jménem Rüstem (podle historie si vzal princeznu Mihrimah, tak uvidíme, jak to dopadne), který bude sloužit hlavně Hürrem sultan. Hraje ho Ozan Güven.

Také stará Afife Hatun, která bude zastávat pozici podobnou jako Daye Hatun a  bude sloužit hlavně Hatice sultan. Tuto ženu si zahraje Sabina Toziya..

Dále se tu také objeví krásná Helena, jenž očaruje samotného Mustafu. Helenu si zahrála krásná Cemre Ebuzziya.